was successfully added to your cart.

Countdown Planet Rose

By 9 april 2014News

Vanaf de website van Doornroosje

Het aftellen is nu echt begonnen. Voordat Doornroosje verhuist naar het spiksplinternieuwe pand aan het Stationsplein zijn er nog precies tien Planet Rozen aan de Groenewoudseweg. De geruchtenstroom over de allerlaatste avond op deze roemruchte locatie is al in volle gang. Hieronder vertellen we wat we van plan zijn, maar verklappen we niet alles.

Tijdens de laatste tien avonden komen artiesten langs die veel voor Planet Rose betekend hebben, zoals Derrick May, Marcel Dettmann en Len Faki, maar we houden de blik naar voren met namen als Blawan, Alien Rain en Silent Servant. Planet Rose staat voor variatie en dat zullen we tijdens deze countdown dan ook te horen krijgen. De no-nonsense techno van Johannes Heil en Zeitgeber wordt afgewisseld met de meer leftfield kant van het spectrum die zal worden belicht door onder andere Inigo Kennedy, Mike Parker en Samuel Kerridge. Techno legendes (Octave One) worden gekoppeld aan de nieuwe garde (Vakula), en ook house is goed vertegenwoordigd met kanonnen als KiNK en Detroit Swindle.

Met negen reguliere Planet Rose edities bouwen we op naar de tiende en laatste grote afklapper: één marathon, 24 uur lang, van zaterdag 5 tot zondag 6 juli, middernacht tot middernacht! De line-up blijft geheim totdat de deuren open gaan. Er is geen voorverkoop, tickets zijn alleen aan de deur verkrijgbaar zijn. Vanwege al die extra uren (Planet Rose duurt normaal gesproken ‘slechts’ 7 uur) kunnen we met meer artiesten en met meer publiek afscheid nemen van het pand aan de Groenewoudseweg. Maak je over de line-up geen zorgen: er wordt meer dan groots uitgepakt om er een zo mooi mogelijk afscheid van te maken. Wij kijken reikhalzend uit naar deze ‘grande finale’ maar maken ons ook op voor nog negen heerlijke Planet Rose nachten zoals we die al negentien jaar gewend zijn.

12 april Tripeo, Blawan, Dino Sabatini, Mirella Kroes, Doka e.a.
25 april Len Faki, Johannes Heil, Pure e.a.
26 april Silent Servant, Alien Rain, Samuel Kerridge e.a.
03 mei Marcel Dettmann, Answer Code Request, SYS, Ekman, Metropolis e.a.
10 mei Zeitgeber feat. Speedy J. & Lucy
17 mei KiNK, Detroit Swindle, Ferdi Blankena, Sense Unique e.a.
31 mei Inigo Kennedy, Mike Parker, Mike Storm e.a.
13 juni Derrick May e.a.
21 juni Octave One, Vakula e.a.

5/6 juli Planet Rose Groenewoudseweg Closing Party

View Facebook event closing party

Comments

comments

Leave a Reply