Schönes Wochenende
2 mei 2015
Brebl

TICKETS
Early Bird: €7,50 (ex. fee)
Regulier: €10,00 (ex. fee)

Ticketshop: http://goo.gl/LJzki2
____________________________________________
LINE-UP
Albert van Abbe (live)
Saam (live)
Roel Zweers (live)
JFK Music
▪ Vincent Aus Dem Kamen
____________________________________________

ARTIST INFO

♚ Albert van Abbe ♚ LIVE
Om te beginnen hebben we Albert van Abbe weten te strikken, deze man treedt al sinds 2001 op met zijn live-act en heeft op veel noemenswaardige plekken als Awakenings gestaan en speelt 14 maart weer in Berghain. Nijmegen is voor hem nog onbekend terrein en dat maakt deze live-act extra interessant.
Toen DJ Broadcast hem vroeg: ‘Hoe zou jij je stijl omschrijven?’ was dit zijn reactie: “Catharsis music. Dit is muziek die zorgt voor een emotionele ontlading. Het verlangt iets van de luisteraar. Dat is het bijzondere aan kunst, wanneer het je uitdaagt en je verzocht wordt zelf een stap te nemen naar de muziek toe. Maar als dit te ingewikkeld klinkt, voldoen de woorden ‘diep, donker en melancholisch’ ook.” Dit nodigt wat ons betreft enorm uit om een live-set van hem bij te wonen.

♔ Saam ♔ LIVE
Next up de 19-jarige producer / dj en live act uit Alkmaar die alweer voor de 4de keer op Schönes Wochenende staat. Aanleiding is zijn tweede studio-album getiteld ‘II’, dat op 18 februari verscheen op het Berlijnse label ‘Wall Music’. Tijdens zijn live set weet Saam zijn muziek op bijzondere wijze te brengen. Wij zijn daarom ook erg benieuwd hoe hij zijn tweede album over zal brengen.

♚ Roel Zweers ♚ LIVE
Resident Roel maakt zijn live debuut deze nacht. Het is ons bekend dat hij vaak verrast als we hem zien spelen en dat Roel op zoek is geweest naar diverse stromingen binnen de techno is duidelijk. Na zijn eerste release ‘Schommelen Met Freek’ is Roel een compleet andere weg ingeslagen, volgens hem laat hij nu een meer underground geluid horen, maar daar weten alleen zijn huisgenoten meer van. We zijn erg benieuwd wat hij gaat doen en laten ons deze keer gewoon weer verrassen.

♔ JFK Music ♔
Ook het Noordwijkse dj & producers duo is er weer bij. Na het tekenen bij één van hun favoriete labels: ‘Love Not Money records’ uit de UK zijn ze hard aan de weg aan het timmeren om hun authentieke house sound door te drukken in Nederland. Deze jongens zijn gek op swingende sounds uit het verleden in combinatie met rauwe geluiden.

♚ Vincent Aus Dem Kamen ♚
Vincent verwelkomt de gasten met zijn pakkende diepe house klanken. Hij is de aangewezen persoon voor deze warming-up, zijn muziek biedt uitstekende overeenkomsten met de daaropvolgende act van JFK Music. Kom op tijd, want Vince stelt nooit teleur.

www.schoneswochenende.nl

facebook event

Comments

comments