Info from Facebook event:

 

5 JAAR WAALHALLA
Schönes Wochenende | Deep Cutz | Ti-Ta-Techno | Konkrete Beats | FISSΔ

Dedicated EURIE birds € 1,- (excl. fee) (vvk start 19:00 op zaterdag 8 maart)

Jan Liefhebber | Vincent Aus dem Kamen & Marc Straatman | Roberto Cavani | Zero Binopse | Lucash | Trollface | Siphon | TBA | TBA

Early Bird € 2,50 (excl. fee)
Presale € 5,- (excl. fee)
Doorsale € 10,-

Al vanaf dag 1 is Waalhalla niet meer weg te denken uit Nijmegen. Waalhalla leeft. Al 5 jaar lang. Op 5 April gaan we dat vieren. Om terug te kijken op 5 jaar lang skaten, feesten, mooie momenten en fantastische evenementen komen we met 5 organisaties samen om jullie een gezonde portie dansbare muziek voor te schotelen.
Waalhalla presents de schijf van 5!

5 organisaties die al 5 jaar lang de boel flink weten te verbouwen op zaterdagnacht ,worden nu samen gevoegd tot 1 groot verjaardagsfeest waar we minimaal over 5 jaar nog over praten.
Schones Wochenende / TI TA Techno / Deep Cutz / Fissa / Konkrete Beats

5 partijen 5x keer feest voor maar 5 euro VVK wat wil je nog meer? Bereid je voor om helemaal los te gaan op de meest extreme verjaardagsfuif ooit.

Jan Liefhebber
Al jaren is Jan een gevestigde orde in Waalhalla. Met verschillende feesten en een fantastische set nog tijdens Oud en Nieuw 2013 konden we in deze gezonde schijf van vijf dit techno zwaargewicht niet overslaan.
Tijdens 5 jaar Waalhalla zal er natuurlijk om te vieren dat we al 5 jaar bestaan nog harder worden gebeukt, gestampt en zwaar geramd worden samen met Jan liefhebber.

Vincent aus dem Kamen & Marc Straatman (Schönes Wochenende)
Koningen van Schones Wochenende. In de afgelopen jaren geen onbekende gezichten op hun eigen feesten maar ook nog op de allereerste Into deep. Geweld van de hoogste klasse op techno en house gebied en al vaak verantwoordelijk voor scheuren in de muren en nieuwe dakpannen.
Vincent & Marc komen met een fris en jong geluid om jullie genoeg vitamine – feest te geven op deze schijf van vijf met een jong setje fantastische techno / tech house/ deep house.

Roberto Cavani (Ti-Ta-Techno)
Op de schijf van 5 staat ook een goede wi-wa-work out centraal en waar ander die work out vinden als op TI-TA-Techno. 1 van de edities van dit feest werd met ijzere hand geregeerd door deze keizer van de Techno. Omdat het hem allemaal zo goed beviel bedacht hij nog een keer speciaal voor 5 jaar Waalhalla zijn set over te doen. Cavani is een meester in het duidelijke sti-sta-stamp werk en zal jullie door de late uurtjes van ons 5 jarige bestaat trekken. Bereid je voor om te dansen.

Kleine zaal

Razzle / Sam – C (Konkrete Beats)

Dat Konkrete Beats een naam is die in Nijmegen en omstreken een feit is hoeven we jullie echt niet te vertellen. En dat Konkrete Beats de muren van Waalhalla al meerdere keren goed getest heeft is ook geen leugen. Juist daarom hoort dit sloopteam bij ons 5 jarige bestaat. Vitamine Drum and Bass genoeg met de aanvoerders van Team Konkrete Beats Sam – C & Razzle. Op de laatste editie nog verantwoordelijk voor een gigantisch hard laatste time slot waar niemand stil kon staan. Er is geen genade bij deze heren ook vanavond niet.

Lucash / Trollface / Siphon (Fissa)

In Mei bestaan ze een jaar, maar dat is geen reden om te wachten met feesten. Niet 1 niet 2 maar 3 residents van Waalhalla’s jongste FISSA zullen vanavond hun opwachting maken in de kleine zaal. Bass/Trap/Jump Up/ Juke het zal allemaal voorbij komen in de energieke sets van deze zwaar gewichten. Neem van te voren de jusite vitamines mee want er moet gezond gedanst worden.
Zweten wordt getolereerd tijdens de sets van Lucash, Trollface en Siphon.
Tevens al een voorproefje voor de volgende FISSA op 31 Mei 2014

Zero Binopse (Deep Cutz)

Wat is 5 jaar bestaan zonder de absolute keizers van hard gaan? Niet mogelijk.
Ook vanavond sturen de jongens van DEEP CUTZ een afgevaardigde om 5 jaar Waalhalla te vieren. En wat voor 1. Zero Binopse is de meester in het subtiele sloopwerk. Zeker geen onbekende voor de zaal waar hij in staat al eerder op een Deep Cutz mocht deze man ons soundsystem goed testen. Hij hoopt dat jullie er klaar voor zijn. En wij ook.

www.waalhalla-centrum.nl
www.schoneswochenende.nl
www.titatechno.nl
www.facebook.com/strikebackevents.deepcutz
www.facebook.com/konkretebeats

 

View Facebook event Buy tickets

Comments

comments

Leave a Reply