DISKODIP X DISKONNEKTED

Hola Diskodippers. Gestaag gaat 2014 plaats maken voor 2015 en daarom komt Diskodip dit jaar nog één keer terug met een allerlaatste editie. Op Sinterklaasavond (05-12). Niet om cadeaus uit te pakken, maar wel voor een heerlijk avondje… Dus ben je op zoek naar de perfecte uitmaak om onder de surprise-avond van je schoonfamilie uit te komen of gewoon zin om je gezellige pakjesavond lekker af te sluiten? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Diskodip vond steeds plaats op verschillende locaties in Cuijk. Die lijn trekken we door; dit keer vereren we namelijk Danscentrum Verhoeven met een bezoek. Even dat stukje jeugdsentiment herpakken. Want ja, wie heeft daar vrúúger niet zijn eerste biertje geproefd? Of zijn eerste tongzoen gescoord? Ah yeah! Oude tijden herleven… Maar daarbij heeft Danscentrum Verhoeven natuurlijk een zeer geschikte zaal om die voetjes eens flink van de vloer te gooien!

Met Diskonnekted ALL NIGHT LONG(!) zal dat dan ook zeker moeten lukken. Dit collectiefje, bestaande uit vier Cuijkse DJ’s, heeft al vaker bewezen dit te kunnen flikken. Zo knalden ze vorige maand nog heerlijk op de verjaardag van Drift – Om te dansen!

PROGRAMMA:
* Diskonnekted (All Night Long)

ENTREE:
Aan de deur: €5,-

DISKODIP X DISKONNEKTED
Vrijdag 5 december 2014
Van 22:30 tot 03:00 uur

Danscentrum Verhoeven
Stationsstraat 33, 5431 CB Cuijk

view facebook event

Comments

comments