Info from Facebook event:

 

◤ S U B C U L T U U R S E S S I O N S ◥

Net zoals het publiek heeft ook ieder van ons wel een eigen (dure) smaak en voorkeur. Dit heeft uiteindelijk (niet zonder discussie) een heerlijk uitgemeten concept opgeleverd. Onze handtekening; interactie. De gewenste muziekstijlen komen aan bod deze avond, en we sluiten de sessie vulgair met het invliegen van zwaargewichten Amine Edge & DANCE. Tech-hop/G-house at it’s very best. 100% glijgarantie en een avond die wat kleur geeft in de feest-agenda.

A R T I S T S & A T M O S P H E R E
————————–————————–——————

Deep House | Tech House | G-House | Disco Bingo

A R E A – 1
De grote (Lindenberg) zaal krijgt een mooie verschuiving; diep naar vunzig. We eindigen met de bazen Amine Edge & Dance, tussendoor maakt o.a. de upcoming smaakmaker Cleavage zijn opwachting en zal hij in 1,5 uur direct even laten horen waarom. Aan de zaal worden daarnaast extra dB(A)’s toegevoegd, iets waar we zelf behoorlijk naar uitzien.

✔ Amine Edge & DANCE (FR)(CUFF)
✔ Cleavage
✔ Musclefarm (Eric de Man & Aron Friedman)
✔ El Mundo
✔ Thomas Elmore

A R E A – 2
De Foyer, je weet wel; dat deel waar je binnenkwam, waar mensen in de plantenbakken dansten, op het podium naast de DJ, achter de Dj voor de DJ; dat vonden wij magisch en dat gaan we uitbouwen. Met kwaliteitsmuziek, vrolijkheid en entertainment wordt dit de broeiplek van de nacht. Een plek waar we na de DiscoBingo van Amsterdamse cult held MikeyNice afsluiten met geroemde Trouw resident Elias Mazian. Ontwapenend, Vrolijk en een absolute kwaliteitservaring zo weet ieder die ze ooit heeft gezien.

✔ Elias Mazian (artist) (Trouw)
✔ MikeyNice Disco BingoShow
✔ Keljet
✔ DGM Vala (CAN)
✔ Timothy Fall

T I C K E T S
————————–————————–—————-
De Dirty & Hungry Birds zijn gevlogen. De Regular Birds staan nu online!

✘ – Dirty Bird €15 [SOLD OUT] ✘ – Hungry Bird €18 [SOLD OUT] ➂ – Regular Bird €21

(Service kosten €0,79..)

Ticketlink: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/nmgn-subcultuur
—————

Like NMGN to support us!

 

View Facebook event Buy tickets

Comments

comments

2 Comments

Leave a Reply