Info from Facebook event:

Yes. Yes. We zijn weer helemaal terug! En wel aan het begin van de Kuukse kermis.

Normaal gesproken ga je naar restaurant Smaak om je papillen te prikkelen. Op vrijdag 12 september moet je er vooral zijn om je trommelvliesjes te kietelen. Dat kan tussen 20:00u en 03:00u. Zoals je van ons gewend bent, mag je vooral de betere house, disco, techno en alles wat daartussen zit, verwachten.

Nobody’s Hero (a.k.a. Anthony Mena & Gerald Le Funk):
Deze twee jongens zijn vooral druk bezig als producers. De een neigt wat meer naar de house terwijl de ander verantwoordelijk is voor wat ruiger materiaal. Daarom misschien wel de ideale mogelijkheid om deze combi eens bezig te zien buiten de studio.

Will Martin:
Tijdens een van de vorige Diskodip-edities werd het al snel duidelijk dat hij na al die jaren zijn muzikale skills nog niet verleerd is. Reden genoeg voor een vervolg dus! Deze alleskunner zal zijn liefde voor de elektronische muziek nogmaals over gaan brengen. Melodie is hierin een sleutelwoord!

Kneiter Club:
Deze gasten laten zich op muzikaal gebied niet graag in hokjes stoppen. Om toch alvast een tipje van de mysterieuze sluier op te lichten; ze zijn niet vies van wat disco, funk en zelfs hiphop. Ze hebben dus van alles in petto. Zolang het maar kneiter goede platen zijn.

The Little Kid b2b Txoria:
Een speciale back-to-back-set van twee Cuijkse talenten die verder geen introductie meer nodig hebben. Ze flirten regelmatig met onze vrienden van Drift uit Nijmegen maar ze zijn deze avond gelukkig weer even terug op het oude nest om ouderwets lekker af te sluiten.

PROGRAMMA:
* Nobody’s Hero
* Will Martin
* Kneiter Club
* The Little Kid b2b Txoria

ENTREE:
Gratis!

DISKODIP X KNEITER CLUB
Vrijdag 12 september 2014
Van 20:00 tot 03:00 uur
Smaak Cuijk

view facebook event

Comments

comments

Leave a Reply