—————–
13-2-2015 MANCUSO IN MERLEYN
DJS: GRATTS + NEIGHBOURS ON WAX
5,-
23:00
House, Disco, Italo, Afro, Techno.
—————-

Mancuso is een bastaardkind van de legendarische Loft Parties in New York in de 70s.

Daar schotelde David Mancuso liefhebbers in zijn appartement een bizarre kaleidoscoop aan soul, funk, afro, disco en psychedelica voor op zijn eigen Hi-Fi systeem. Mancuso geeft niks om genre, jaartal of herkomst van muziek, de enige gemene deler is het oerritme van de four-to-the-floor. Mancuso voelt zich rijk als hij goede muziek en fijne mensen om zich heen heeft. Mancuso vergeet zijn telefoon, zijn mail en zijn dagelijkse beslommeringen als hij danst. Mancuso houdt van mensen met een passie voor het verzamelen van muziek en dit zie je terug in de gasten die hij uitnodigt. Mancuso staat liever tussen dan boven de massa. Mancuso nodigt je uit om op 13 februari te komen dansen met Gratts en Neighbours on Wax.

Gratts: Samen met San Soda zowel De Ambassade als Het Collectief Deruyter. 22-tracks curator, Berlijn-inwoner, ensemble initiator. Liefhebber van fijne house- en discoplaten uit alle windstreken en van het Nijmeegse bier Nieuw Ligt.

Neighbours on Wax: Het losvaste resident collectief van Mancuso, dit keer samengesteld uit Drift – Om te dansen en Deep Motions DJ Emilio Bestevez en Knipoog oprichters Just Us.

facebook event

Comments

comments