Info from Facebook event:

TECHNOPOLIS

Waar anders dan tijdens de zomerfeesten in de technometropool van ons land wordt 13 juli 2014 TECHNOPOLIS geopend: een plek waar elektronische invloeden uit het mondiale underground circuit samenkomen. Voor de eerste editie is een greep uit (inter)nationale talent en lokale helden gedaan:

Dimi Angelis (A&S, ANGLS, Balans)
Comrade Winston (Wunderbar)
Freeks (Defrost)
Maneki Neko (Defrost, Witwaspraktijken, Planet Rose)

Niemand minder dan DIMI ANGELIS (A&S, ANGLS, Balans) zal de Wunderbar in Nijmegen op haar grondvesten laten schudden. Met zijn indrukwekkende staat van dienst in zowel binnen als buitenland, en met zijn releases in het duo met Jeroen Search (A&S Records) past hij perfect als vormgever van deze nieuwe wereld.

De avond wordt geopend door DeFrost initiator Freeks. Hij zal met zijn gevoel (deep)house de juiste sfeer zetten; essentieel als bouwsteen voor een onvergetelijke avond.

Na enige tijd afwezigheid zal Maneki Neko weer te zien zijn. Heugelijk nieuws, want Thijs Schuitman (Witwaspraktijken) en Bart Hofs (Defrost) hebben in de tussentijd afzonderlijk behoorlijk wat muzikale kennis en ervaring opgedaan. Verwacht een mooie showcase tijdens het samenkomen van deze twee geroutineerde Nijmegenaren.

Afsluiter van de avond is Comrade Winston. Deze nieuwe alterego van Persona zal zijn debuut maken in de Wunderbar, en zal dan ook niet schromen het dak eraf te blazen.

TECHNOPOLIS
23:00 – 06:00 Bar Wunderbar
ENTREE €6,-

View Facebook event

Comments

comments

Leave a Reply