Info from Facebook event:

 

Voor het eerst in Merleyn, maar wel bekend in Nijmegen: op donderdag 15 mei verwelkomen we Tendens! in Merleyn. Sinds vorig jaar voorziet Tendens! de dansliefhebber in onze stad al van techno avonden op verschillende locaties.

Headliner van de avond is niemand minder van Microvibez uit Arnhem. Zijn producties worden inmiddels ondersteund door namen als Carl Cox, Chris Liebing, Richie Hawtin enSascha Carassi. Een ware studiowizard dus, maar zijn liveact is ook immer overtuigend en kenmerkt zich door rauwe muzikale energie. Ook zelf barst hij van de energie, verwacht dan ook dat stilstaan geen optie is tijdens zijn set.

Verder op de bill staat Neru weer terugkeert achter de draaitafels, na een break van twee jaar, die hij doorbracht in zijn studio. Neru is een oude bekende, in de jaren voor zijn break heeft hij al menigeen festival en clubavond voorzien van zijn meeslepende en dansbare sound. Wij zijn dan ook erg blij dat Neru weer komt laten horen waar hij voor staat.

Residents RAM I/0 en Moss L maken de bill compleet met hun live act. RAM I/0 bracht onlangs tweetracks uit op hun eigen Mecan!k records. En heeft voorheen gereleased op Under Noize. Momenteel is hij naast de samenwerkingen met Moss L druk bezig met een EP, waarop een remix komt van Mozaiek. Onlangs hebben ze een hele frisse wind door hun act heen gehaald en zullen deze 15 mei laten horen. De stijl is stevig, soms wat donker en industrieel.

 

View Facebook event Buy tickets

 

Comments

comments

Leave a Reply