Info from Facebook event:

Uiteraard kunnen FNWL & Goeie Buren na een aantal zeer vette feesten in WunderBar en op tal van andere Nijmeegse locaties niet ontbreken deze Vierdaagsefeesten!

Uw gastheren Benedict Mein (Goeie Buren) en Jan Liefhebber (FNWL) behoeven voor partygangers uit Nijmegen en omstreken geen verdere introductie.

Wegens omstandigheden kan Ritzi Lee helaas niet aanwezig zijn op het feest. Hij heeft ons laten weten dat hij enorm van baalt en dat hij het op een toekomstige editie van From Nijmegen With Love goed komt maken.
Hoe vervang je iemand die onvervangbaar is? Dat kan natuurlijk niet, maar we hebben een zeer getalenteerd en gewaardeerde live act bereid gevonden om zijn kunsten te vertonen tijdens de vierdaagse. We zijn bijzonder blij om Robin Kampschoer te verwelkomen in de Wunderbar.
Robin is een echte kunstenaar. Hij combineert analoog synths en drummachines met de hedendaagse digitale tools om een unieke sound te creëren. Zijn live sets zijn rauw, betoverend en meeslepend. Een hele ervaring voor de mensen op de dansvloer.
Normaal moet je naar technotempels als Tresor, Paradigm of Trouw afreizen om Robin te horen maar op 15 juli is hij in onze geliefde Nijmegen te vinden. Spread the word: From Nijmegen With Love.
http://www.robinkampschoer.com/

Eigenlijk geldt dat op zijn minst zoveel voor de speciale gasten van deze avond: ROBIN KAMPSCHOER en ROEL ZWEERS. Desalniettemin uit bewondering en respect voor deze heren een korte toelichting.

ROEL ZWEERS

Als resident van Schönes Wochenende en met events als Planet Rose, Emporium, Have a Nice Day en Ti-Ta-Techno op zijn palmares is Roel een vaste waarde geworden in Nijmegen en ver daarbuiten. Ook met zijn producties is hij hard op weg een grote te worden. Roel is een man die liever draait dan lult en draaien zal hij zeker doen vanavond!!

View Facebook event

Comments

comments

Leave a Reply