Info from Facebook event:

 

▬▬ COUTURE ▬▬
Nijmeegse intimiteit – lokaal talent – house & techno

Vrijdag 16 mei zal met de eerste editie van COUTURE het startschot gegeven worden van een nieuw, rauw, donker en ondergronds concept in Nijmegen. Dit zijn nu slechts nog een paar simpele woorden, maar we zijn er op dit moment achter de schermen druk mee bezig om deze woorden op 16 mei werkelijkheid te laten worden.

▬▬ ♫ Line-up ♫ ▬▬
– El Mundo
Samen met Satori heeft El Mundo, zowel nationaal als internationaal, op de grootste techno- feesten en festivals gedraaid zoals Awakenings festival, Welcome To The Future en Timewarp (!). Hij heeft regelmatig in clubs als Studio80 en Poema gedraaid. En samen met Satori hebben ze verscheidene, goed bezochte, eigen avonden in ons aller Doornroosje gedaan. Met veel releases op labels als Gruuv, Plastic City, Kling Klong, Bla Bla en Great Stuff behoren ze absoluut tot de top.
Na vijf jaar samen op het podium te hebben gestaan zijn de mannen beide hun eigen weg ingeslagen. Dat El Mundo het net zo goed alleen kan blijkt wanneer zijn remix voor Mihai Popoviciu de lijst van best verkochte tracks op Beatport haalt. Zijn laatste werk wordt onder andere gesupport door Anja Schneider, NTFO, Mihai Popoviciu, Butch, Dubfire en Solomun. Voor zijn opkomende releases zijn de verwachtingen dus hoog gespannen.

– Thomas Elmore
Als resident van Nachtsport komt Thomas regelmatig over de vloer bij Doornroosje en Merleyn. Mede door zijn release op het Duitse ‘Traum Schallplatten’, eind 2013, op een plaat met onder andere Dominik Eulberg en Extrawelt, staat hij garant voor een dikke set!

– Roel Zweers
Roel is een van de vaste krachten bij het welbekende Schönes Wochenende en is een graag geziene gast achter de draaitafels op party’s als Planet Rose en Ti-Ta-Techno. Hij heeft tot op heden het podium gedeeld met gasten als Tommy Four Seven, Alan Fitzpatrick, Len Faki, Cari Lekebusch, The Advent en Secret Cinema. Dan doe je toch echt iets heel goed. Zo is Roel met zijn stevige techno nu al (23 jaar) één van Nijmegens finest!

– DJ Menzo (COUTURE)

– De Burgermeester (COUTURE)

▬▬ Locatie ▬▬
Gas 19 (Vlaamsegas 19, Nijmegen)

▬▬ Tickets ▬▬
VVK: € 7,- (incl. fee)
DEUR: €7,50

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/couture

 

View Facebook event Buy tickets

Comments

comments

Leave a Reply