Info from Facebook event:

16 juli maakt LUX zich op voor de 3e editie van Spectrum.
We zijn ondertussen precies 1 jaar verder en de waardering voor funk, disco en soul originals is meer en meer voelbaar op dansvloeren overal ter wereld. De editie van afgelopen jaar was te omschrijven als een intieme, soulvolle avond waar de hokjesgeest niet leek te bestaan. De liefde voor warme sounds zat diep en stilstaan was er niet bij.

Spectrum viert zijn 1e jaar met Rahaan omdat hij in onze ogen dé man is die de ware ‘Spectrum sound’ vertegenwoordigd. Geen slingers, confetti, of andere onnodige opsmuk. Enkel en alleen een volle platenkoffer en goede dj skills.

Initiator Davy Brandts doet op Spectrum wat hij het liefst doet, zijn liefde voor vinyl en soulvolle platen delen met de mensen op de dansvloer. Bass, Rhodes, claps, strings, het liefst slepend en soulvol.
Rahaan verzorgde één van de meest opvallende optredens van de Nijmeegse zomerfeesten van afgelopen jaar. Er zijn dan ook maar weinig artiesten die wegkomen met zo’n bijzondere platenkeuze. Zijn live reputatie lijkt dan ook met de week groter te worden. Ieder weekend een bomvolle agenda, zijn “Street Edits” label is al weer toe aan zijn 4e release, en zijn eigen releases verkopen steevast uit.

Meer info:
http://davybrandts.wix.com/spectrum

View Facebook event

Comments

comments

Leave a Reply