Info from Facebook event:

wanneer: 16 juli, vanaf 13.30 uur.
waar: Nijmegen
kosten: drankjes voor eigen rekening.
aanmelden: RozeWoensdagNijmegen@gmail.com

RozeWilUitgaan en Poink gaan samen Nijmegen verkennen op “roze” woensdag 16 juli 2014 tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.
Dag 2 van de Nijmeegse Vierdaagse wordt vaak ervaren als een zware dag, dus de wandelaars kunnen onze aanmoediging wel gebruiken om ze over de streep te trekken!

Uiteraard gaat deze week gepaard met de Nijmeegse Vierdaagsefeesten waardoor er ook na afloop van alles te beleven is in de stad. Op de hoek van bijna iedere straat en op elk (overdekt) plein in het centrum zijn er optredens, ertussenin staan diverse marktkraampjes en ook bij slecht weer is het in de kroegen prima om te vertoeven.

We verzamelen omstreeks 13.30 uur bij het centraal station of op een plein en wandelen daarna door de stad van plein naar plein, waaronder bijvoorbeeld het plein bij café Faber en de Hertogstraat omdat daar de 4-daagse wandelaars tot 17.00 uur voorbij komen. Ook bij café Mets is het gezellig om bijvoorbeeld de avond af te sluiten.

Je kunt je aanmelden via RozeWoensdagNijmegen@gmail.com en je mag daarbij aangeven hoe je naar Nijmegen komt. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden, drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Mocht je later willen aanhaken, maak dit dan kenbaar bij je aanmelding en dan spreken we daarvoor iets af.

Poink organiseert activiteiten voor lesbische vrouwen vanaf 25 jaar in de omgeving Arnhem/Nijmegen. Het leuke van Poink is dat er altijd nieuwe vrouwen op af komen en dat vaak vrouwen alleen komen, dat weet iedereen die voor het eerst kwam, dus er is altijd een heel open sfeer.

View Facebook event View Website

Comments

comments

Leave a Reply