Info from Facebook event:

 

Deephouse leeft, Fundament geeft.

Een nieuwe nacht met heerlijke platen; sexy, met soul maar vooral om lekker op te dansen.

We hebben weer een lineup van uitstekende kwaliteit;

Fundament residents Fuksin, Swingmar, Creek en Martin Frank hebben andermaal Jesse Marcinski van Lariekoek weten te strikken.

Styles: Deephouse, Discohouse, Techhouse, UK House

Jesse Marcinski (Lariekoek)

Jesse raakte eind jaren ‘90 in de ban van elektronische muziek; hij kocht een paar decks en begon te draaien.
Met een combinatie van funky house en techno creëerde hij zijn eigen verrassende sound. De impulsiviteit van hem is zeker hoor-, en voelbaar in zijn muziek: verrassend, energiek en divers. Elk optreden is een uitdaging, geen avond is het- zelfde! En daar streeft hij ook naar. Streven naar perfectie van het mixen, en afwisseling in de muziek, dat is zijn motto.
Jesse draait als house-dj een mix van techno, groove, latin, up-tempo en classic-remixen en laat deze tracks naadloos in elkaar overlopen.

Martin Frank

Deze Nijmeegse DJ/Producer brengt vlotte, up-tempo Tech House, geïnspireerd door namen als Chus & Ceballos, Siwell, Simon Doty & Prok & Fitch zal hij een sound neerzetten die al vooruitblikt op de zomer!

Swingmar

Meer dan tien jaar geleden begonnen in de meer duistere hoeken van de electronische muziek, hebben Swingmar’s sets en producties zich van het harde naar het diepere geëvolueerd.
Alhoewel zijn producties zijn geïnspireerd door verscheidene muzikale smaken en ervaringen, focust hij zijn sets momenteel op een groovy mix van deephouse en techhouse.

Creek

Met roots in drum ’n bass, heeft Creek zijn diepere zelf gevonden in housemuziek. Geïnspireerd door namen als Bicep, Darius Syrossian, De Sluwe Vos en Detroit Swindle, speelt Creek de fijnste techhouse platen, met hevige deephouse en techno invloeden.

Fuksin

Afkomstig uit Eindhoven, is Fuksin tegenwoordig voornamelijk actief in Nijmegen. Ondanks dat hij een nieuweling in de scene is, draait hij altijd met vol enthousiasme en de nodige flair. Zijn sets bestaan voornamelijk uit disco, met uitstapjes naar deephouse en techhouse.

 

View Facebook event

Comments

comments

Leave a Reply