Info from Facebook event: 

 

““““““““““““““`
WWP#004: WITWASPRAKTIJKEN.

““““““““““““““`
Line-up:
Charlton (Mord/Krill Music / M_Rec)
Amis (Diskodip)
Ignotus (Defrost / Maneki Neko)
Thijs Schuitman (Witwaspraktijken)
VJ Smek

““““““““““““““`

Witwaspraktijken is terug voor een vierde editie, en weet dit keer in de Merleyn een fraaie verzameling Chicago house en Detroit Techno van de waslijn te trekken.

We zijn erg trots Underground artiest Charlton te mogen presenteren. Charlton staat met zijn ritmische early Detroit sound internationaal al jaren aan de top, maar wordt nog te weinig gezien in Nederland. Na recente releases op Krill Music, M_Rec en een plekje in de Berghain 06 mix van Norman Nodge heeft hij zijn waarde helemaal bewezen. Reden te meer om dit Detroit techno talent na een asia tour in Singapore en Taiwan naar Nijmegen te halen. Dit is er een om niet te missen.

De line-up wordt verder aangevuld door Amis, die opviel op door zijn Chicago house podcast voor Diskodip. Hij zal met zijn aanstekelijke geluid en presentatie als geen ander weten de avond te openen en de juiste sfeer neer te zetten.

Witwaspraktijken resident Thijs Schuitman zal met een Detroit house en acid set de temperatuur doen oplopen. Ditmaal niet als afsluiter, maar met een speciale vinyl-only set.

De avond wordt afgesloten door het nieuwe talent Ignotus, die voor de eerste keer op het Nijmeegse podium te zien zal zijn. Met zijn voorliefde voor techniek en apparatuur heeft hij zich na het duo Maneki Neko op de Maschine gestort, waarmee hij zijn geluid aanvult met live samples om een grote Detroit draaikolk te creëren.

VJ Smek deelt deze avond de visuele lakens uit. Ook hij zal zijn Nijmeegse debuut maken. Verwacht een visueel spektakel, want zijn fantasie kent geen grenzen.

““““““““““““““`
Witwaspraktijken 20 juni 2014
Tickets: €5,-
Start: 23:00

““““““““““““““`

 

View Facebook event Buy tickets

Comments

comments

Leave a Reply