Info from Facebook event:

◆◇◆◇
SMKMRKT Winter
20 & 21 december
Vasim | Nijmegen
Entree 3 euro [kids tot 12 jaar gratis] ◆◇◆◇

SMKMRKT is terug van weggeweest! Na de overweldigende eerste editie afgelopen Hemelvaart luiden we op 20 en 21 december officieel de winter in. Verwacht een veelvoud aan originele marktkramers met een eigenzinnig productaanbod, ambachtelijke mobiele eetkeukens met winterse kost en andere lekkernijen, een bonte verzameling creatief talent en nog veel meer.

Nee, over de kerstcadeaus hoef je je dit jaar absoluut geen zorgen te maken, want op SMKMRKT koop je de allervetste presentjes voor vrienden en familie. Stel je een klassieke Duitse kerstmarkt voor, maar dan geheel 2.0 op z’n SMKMRKT’s: varken aan het spit, glühwein, knusse kampvuurtjes, stevige stampotten, hete choco, een lekker speciaal biertje en bovenal een uiterst goed gezelschap.

In vier tipi’s bieden we een prikkelend programma in de vorm van intieme concerten en kleine feestjes. Verder hebben we voor deze editie nog een hoop andere verrassingen in petto. Een tipje van de sluier: er komt een wijnbar waar je kunt genieten van een bijzonder wijnaanbod en in Café Van Oud’s Speciaalbierenbar kun je vakkundig getapte speciaal biertjes drinken. Én voor deze bijzondere gelegenheid opent De Firma een heus pop up slagersrestaurant onder de naam ‘The Black Fox’ waar je driegangen kunt dineren met uitkijk over het fraaie Vasim terrein.

Markeer 20 & 21 december maar vast in je agenda want kerstinkopen doen was nog nooit zo leuk!

Meer info? Check http://smkmrkt.nl/!
◆◇◆◇

view facebook event Smkmrkt on Nymma

Comments

comments