Bestel je kaarten via www.nachtsport.nl/tickets

Nachtsport is terug! Na een jaar afwezigheid zijn we terug met een nieuwe editie in het nieuwe Roosje. Ook wij vinden het jammer dat we zo lang afwezig zijn geweest maar met ons 4-jarige bestaan denken wij veel goed te kunnen maken met jullie. Een korte introductie van onze line-up:

Christian Smith (SE)
Een kampioen van de funky techno sound met rollende baslijnen. Elementen die ook telkens terug komen in zijn laatste album Stranger Than Paradise gereleased op zijn eigen label Tronic. Zijn roots mogen dan wel liggen in de rollende techno maar hij is geen purist dus verwacht een techno set met een innovatieve ‘’out of the box’’ platenkeus.
https://www.facebook.com/officialchristiansmith?fref=ts
https://soundcloud.com/christiansmith/sets/tronic-podcast-by-christian

Alex Under (ES)
Deze jonge Madrileense DJ staat bekend om zijn eclectische stijl. Zijn producties en sets varieeren van house naar minimal en van techno naar acid maar voor deze editie hebben wij aan Alex gevraagd of hij een exclusieve techno closing set komt spelen.
https://www.facebook.com/ALEX.UNDER.OfficialPage?fref=ts
https://soundcloud.com/soma/slam-radio-010-alex-under

Thomas Elmore
Afgelopen jaar is hij druk bezig geweest met het neerzetten van zijn soul-volle house & techno concept Blauwdruk waarmee hij erg sfeervolle feestjes in de Merleyn heeft neergezet. Hij is onze resident van het eerste uur en het leek ons meer dan gepast dat hij de eerste klanken zal luiden bij onze terugkomst met een extra lange set.
https://www.facebook.com/thomas.elmore.024?fref=ts
https://soundcloud.com/thomas-elmore/blauwdruk2edruk

facebook event

Comments

comments