Info from Facebook event:

 

∇∇∇∇∇∇∇∇∇∇∇∇∇

Tijd voor alweer de volgende editie van Night Shift, na onze geslaagde verjaardag op 10 januari.
Dit jaar staan er veel toffe dingen op het programma; er komen weer hele harde line-ups aan, officiële Night Shift releases, en collabo’s op zowel muzikaal- als event level. Over dit laatste nu meer:

Sinds we vorig jaar de mannen van Passing Tones uitnodigde voor de zomerfeesten, en zij vervolgens onze avond tijdens Summerdayz volledig killden, zijn we erg close. Het was dan ook onvermijdelijk dat er een samenwerking ging plaatsvinden.

Passing Tones is een Nederlands-based label en met al enkele officiële releases op hun naam, zijn ze nationaal en internationaal hard aan de weg aan het timmeren. Zo brachten ze onlangs Jailo zijn tape Tenang uit, met o.a remixes van BoeBoe, Subp Yao en G Jones. Daarnaast brachten Jailo en Kappa Kavi ook hun gezamenlijke Ambivalence EP uit. Daar boven op staat er een Kappa Kavi EP op de planning voor maart en kunnen jullie nog een sneaky freebie EP tussendoor verwachten.

Het hele team van Passing Tones zal 22 maart aanwezig zijn in de Merleyn, om samen met de Night Shift crew de tent af te breken. Tijdens deze avond gaan we helemaal crazy, met een hoop b2b’s.

Wie met wie back to back zal draaien en hoe de rest van de planning eruit zal zien, krijgen jullie binnenkort te horen. Stay Tuned!!

∇∇∇∇∇∇∇∇∇∇∇∇∇

۞ LINEUP

* Jailo (Passing Tones)
https://soundcloud.com/jaaailooo

* Kappa Kavi (Passing Tones)
https://soundcloud.com/kappakavi

* Eightsixx (Passing Tones)
https://soundcloud.com/eightsixxx
https://soundcloud.com/passingtones

* Kwerf (Passing Tones)
https://soundcloud.com/kwerfvaste

* ET (NIGHT SHIFT)
https://soundcloud.com/et-ducktape

* 11thirty (NIGHT SHIFT)
https://soundcloud.com/11thirty

* HRRZ X Joenis (NIGHT SHIFT)
https://soundcloud.com/joenis
https://soundcloud.com/yilmazducktape

۞ TICKETS

€5,-

 

View Facebook event Buy tickets

Comments

comments

Leave a Reply