Op 22 mei slaan we de handen in een met onze eigen bende van Oss:L8. Dit keer geen messentrekkers of fietsenjatters, maar geheel als een samen dansend. Komt dat zien, want het staat dan ook op een presenteerblaadje dat deze jongens verder zullen komen dan onze neus lang is. Met namen als Mohn (NL), Rick Weiss en Thijs Leenders zal het ongetwijfeld weer een knallende editie worden.

MOHN (NL)
Met releases op de labels GEM records, Alchemy, Natura Viva, Manual Music en een aankomende eigen EP op Einmusika is Mohn (NL) in het land der producers al lang geen onbekende meer. Achter de schermen is hij hard aan het werk om zijn sound aan de man te brengen en dit lukt hem goed! Zo werd hij vorig jaar uitgeroepen tot de winnaar van de Pioneer DJ Contest wat hem een gig op Loveland Festival op leverde. Mede dankzij de support van grote namen zoals Olivier Weiter, Hernan Cattaneo, Guy J en Secret Cinema verwachten wij dat 2015 zijn jaar gaat worden!

Rick Weiss
Rick Weiss is één van de founders van L8 en draait al jaren in Oss en Nijmegen. Zijn passie vertaalt zich in een bijna obsessieve nieuwsgierigheid voor verse soul- en sfeervolle muziek. Daar waar de meeste DJ’s zich bezig houden met één stijl, combineert hij verschillende diepe genres tot een blend en weet hij het publiek keer op keer te beminnen. Met zijn releases op o.a. Manual Music, Particles (Proton Music) en een aankomende release op Einmusika, timmert ook hij hard aan de weg! Tijdens deze editie van Diskodip staat hij samen met Mohn (NL) achter de decks. Wij zeggen: “Ogen dicht en gaan!”

THIJS LEENDERS
Thijs Leenders is niet zomaar een DJ voor L8. Thijs is over de jaren heen één van de grootste supporters van L8 geweest. Niet alleen als DJ, maar ook als organisator en goede vriend. Thijs heeft 4 jaar het succesvolle Vier georganiseerd en haalde acts als Paul Ritch, Robert Hood en Joris Voorn naar Nijmegen. Ook zijn portfolio liegt er niet om! Gigs zoals Planet Rose, Drift, Nachtsport, Have A Nice Day, Schönes Wochenende, Voltt, L8 en Vier zeggen genoeg. Met zijn arsenaal aan Techno platen is Thijs een afsluiter in hart en nieren.

LINE – UP:
Mohn (NL)
Rick Weiss
Thijs Leenders (Vier)

KAARTEN:
Deurverkoop: €5,-

INFO:
Vrijdag 22 mei 2015
Danscentrum Verhoeven,

22:00 – 03:00 uur
Toegang tot 01:00 uur
18+ Legitimatie verplicht

Munten: €2,-
Bewaakte garderobe: Gratis

House ⋮ Disco ⋮ Deephouse ⋮ Techno
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
https://soundcloud.com/diskodip

Comments

comments