Info from Facebook event:

 

Nog één keer komt de legendarische Jungle Galaxy avond terug om Doornroosje aan de Groenewoudseweg voor de laatste keer op haar grondvesten te doen sudderen. Van 1996-2006 begaf dit concept zich in de frontlinies van de Nederlandse drum & bass scene. Standaard volle bak en aan alle kleine details, van artwork tot het podium, werd gedacht.

Om geheel in stijl af te sluiten hebben wij een van de eerste en tevens ook meest legendarische gasten uit 1996 uitgenodigd: Roni Size. In de vroege jaren 90′ zette Roni jungle en later drum & bass met tijdgenoten als Goldie, Grooverider en Fabio ferm op de kaart. Eerst via het bekende V Recordings, later met zijn band Reprazent waar hij clubs en festivals in de kreukels legde. Hij behoort tot de absolute crème de la crème van het genre en wij zijn bijzonder verheugd dat hij de bill siert op de Final Rewind samen met zijn MC Youngman.

Uiteraard zullen alle Jungle Galaxy coryfeeën van weleer niet ontbreken. Onder aanvoering van resident van het eerste uur Esta hebben Rosco, Chase, Falcon en Switch de technics uit de wilgen gehaald en komt Icicle, toen resident en tegenwoordig zelf drum & bass coryfee, uit London overvliegen om met de oude crew een plaatje op te leggen.

De nieuwe drum & bass avond IMPACT host de kleine zaal vanavond en heeft een keur lokale helden van toen en nu opgetrommeld om de funderingen nog eens goed te testen met lage frequentie bombardementen. Uw selectors van vanavond: Lenny, Razzle, Thumpa, B-Core, Oktagon en more tba!

Grote Zaal
RONI SIZE + ICICLE + ESTA + ROSCO + SWITCH + CHASE + FALCON

Kleine Zaal
THUMPA + KRIMI + B.CORE + RAZZLE + SAM.C + LENNY + OKTAGON

 

View Facebook event Buy tickets

Comments

comments

Leave a Reply