Info from Facebook event:

▬▬ COUTURE ▬▬
Nijmeegse intimiteit – lokaal talent – house & techno

We zijn terug… En hoe! Vrijdag 19 september zal Gas 19 opnieuw gevuld worden met kwaliteitshouse en -techno in een rauw, donker en ondergronds sfeertje. Hetzelfde concept, een vernieuwde programmering en de ervaringen van de eerste editie leggen de basis voor een nog dikkere nieuwe editie van COUTURE!

▬▬ ♫ Line-up ♫ ▬▬
– Jasper Wolff & Maarten Mittendorff (Indigo aera, Concrete, Trouw)
Dit Amsterdamse duo heeft met hun eigen avond in TrouwAmsterdam, een residency bij het Parijse CONCRETE en hun eigen Detroit-techno georiënteerde label Indigo aera al geruime tijd Europees naam gemaakt. Na hoogtepunten als gigs op Lowlands, Awakenings Festival en Welcome To The Future zijn deze jongens niet meer weg te denken uit het Europese techno-circuit. Oja; niet 1-, niet 2-, maar 3 uur!

– Alex Jansen
Deze Nijmeegse held kennen we onder andere van zijn banden met het Nijmeegse techno-collectief ESHU en zijn gigs op Drift, 8Bahn en Planet Rose. De 28-jarige vinyl liefhebber pur sang staat van 23:00 tot 1:00 achter de tafels. 19 september doen we niet aan opwarmen, en beginnen we met een meer dan volwaardige naam op de line-up!

– Roel Zweers (Schönes Wochenende, Have A Nice Day)
Roel (23) is met zijn stevige techno nu al één van Nijmeegs finest, en niet voor niks één van de vaste gasten bij het gerenommeerde Nijmeegse technospektakel Schönes Wochenende. De beste man heeft tot op heden het podium gedeeld met jongens als Alan Fitzpatrick, Tommy Four Seven, Cari Lekebusch, Len Faki, The Advent en Secret Cinema. Roel komt 19 september de nacht afsluiten met een vinyl only set!

▬▬ Locatie ▬▬
Gas 19 (Vlaamsegas 19, Nijmegen)

▬▬ Tickets ▬▬
– Beperkt aantal tickets in de voorverkoop: € 6,- (incl. fee)
http://bit.ly/1qEVA1J

– Deur: €8,-

View Facebook event

Comments

comments

Leave a Reply