De vierde Blauwdruk! Op vrijdagavond 27 februari zal de ruimte van Merleyn zich gaan vullen met warme house en techno klanken, geïnspireerd door de swingende, soulvolle sounds uit New York, Chicago en Detroit. Een fijne setting voor dans liefhebbend Nijmegen om samen het weekend in te luiden!

Ocke Weeda (Rush Hour, Amsterdam)
Dankzij zijn vele werkuren in de Rush Hour Record Store heeft deze jonge dj een platenkennis waar maar weinig mensen tegenop kunnen. Met zijn ontwikkelde sound en strakke mixen heeft hij inmiddels al een recidency verworven bij de Amsterdamse club Radion en organisaties als MyHouse en Vreemd. Met tijdloze Chicago House tot experimentele Detroit Techno staat hij garant voor power en dansbaarheid.
Muziek: http://bit.ly/1Ic0jLo

Thomas Elmore – LIVE ft. Raoul van Herpen (Blauwdruk, Nijmegen)
Blauwdruk resident Thomas Elmore verzorgt dit keer een liveset samen met pianist Raoul van Herpen, waarin ze naast funk, soul en jazz invloeden ook de meer electronische synthesizer sounds opzoeken.
Muziek: http://bit.ly/1DfWFPD

Eli Dorsman (Toffler, Rotterdam)
Als Darko Esser ons tipt over een groot talent uit Rotterdam die ‘soulful’ draait dan hoeven wij niet lang na te denken. En al helemaal als we zien dat hij zich graag laat inspireren door onze held Derrick May. Met nu al residencies in zowel zijn thuisstad als bij onze Belgische buren in Leuven is Eli Dorsman duidelijk ‘one to watch’ voor de komende jaren!
Muziek: http://bit.ly/1DfWUKI

Info:
Vr 27-02-15 | Merleyn | 024
23.00 – 05.00 | 5,-

facebook event

Comments

comments