Info from Facebook event:

 

House // DeepHouse // Techno

// DEKMANTEL Soundsystem //
// Brent Roozendaal //
// Muska //

Into Deep is terug en ook dit keer wordt de diepte en duisternis opgezocht in de meest fantastische underground locatie van Nijmegen. Met wie kun je beter de diepte opzoeken als met 3 fantastische pioneers van Deep House/Tech House en Techno. Heavy hitters voor deze editie voor je Zomervakantie. Namen die je op festivals zeker nog heel veel tegen gaat komen vind je op deze line up! Zo schiet je lekker die zomer in!

DEKMANTEL Soundsystem
Elke diepte kent zijn geheimen, en wat heb je nodig om mensen hier niet achter te laten komen. Een Dekmantel. Om een goed excuus te hebben voor ons feestje zochten wij een grote en vooral harde eindklapper. Die zijn gevonden in de vorm van de Amsterdamse heren van Dekmantel. Uitverkochte zalen vol zwetende en dansende mensen zijn voor hun wekelijkse kost. En nu is het tijd om Nijmegen te testen en misschien wel mee te maken dat er beter en intenser gefeest word in de Waal stad dan waar dan ook. Dekmantel ontbreekt op geen enkel festival en blijft doorgaan zonder einde. Als vaste luisteraar heb je waarschijnlijk al eens aan de bar gezeten terwijl er gestreamd werd van de 22tracks Deep house site By Dekmantel!

Brent Roozendaal
Techno en House keizer Brent Roozendaal is niet alleen een DRIFTige organisator van verschillende fantastische feesten waar vele van ons heel veel stomende dansjes doen. Maar Brent is ook fantastisch DJ met verschillende hele grote wapenfeiten op zijn naam gaat hij verschillend zaal te lijf met een fantastisch technisch uitgebalanceerde mix van house en techno die er voor zorgt dat je vanaf de eerste minuut al in een trance raakt die Brent Roozendaal bedoelt heeft voor zijn publiek. Op Into Deep zal ook Brent weer zorgen voor een prettige golf van goede tunes.

Muska
Deze editie houden we het dicht bij huis en al helemaal op Nieuw Nijmeegs Pijl. De eerste harde kracht is niemand minder dan MUSKA. Deze Fever Resident is niet meer weg te denken uit het Deep House circuit in Nijmegen. Met uitverkochte feestjes en fantastische funky feeling edities gaat deze muzikale Neptunes de Waal laten schudden met een combinatie van subtiel en vunzig. Gegarandeerd dansen.

Daarnaast is er deze nacht volop zomervertier! De ideale afsluiting van een zwoele Juni maand!

Dedicated Euri Birds for sale!

presale € 5,- excl fee

 

View Facebook event Buy tickets

Comments

comments

Leave a Reply