Info from Facebook event:

 

Drie bijzondere, eigentijdse techno artiesten met een zeer herkenbaar geluidsignatuur staan vanavond op het programma. Te beginnen met de Engelse geluidskunstenaar Inigo Kennedy. Al bijna 20 jaar lang staat hij garant voor brute, abstracte dansvloerknallers waarover hij vaker wel dan niet haast Aphexiaanse dromerigere melodien drapeert. Deze unieke combinatie komt weer uitvoerig aan bod op zijn vijfde studio album ‘Vaudeville’. De plaat verschijnt na dit weekend op het Belgische keurmerk Token, zoals al zijn platen de afgelopen jaren.

Mike Parker heeft al net zo’n duidelijke sonische handtekening. De analoge hardware fanaat heeft door de jaren zijn eigen abstracte klankwereld zo geperfectioneerd, dat je elke Parker track binnen 2 seconden herkent. Check zijn vorig jaar verschenen album ‘Lustrations’ en de recent verschenen monstersingle ‘Spitting Electricity’ op Mote Evolver en je zult begrijpen wat we bedoelen.

Naamgenoot en mede hardware freak Mike Storm uit Nederland lijkt zijn geluiden en soundscapes letterlijk uit de ruimte te plukken. Dit eindeloze continuum ljikt ook een inspiratiebron getuige de titels van zijn tracks. Scifi techno en ambient van de buitencategorie, het is dan ook niet verwonderlijk dat techno legende Jeff Mills zijn muziek grijs draait.

 

View Facebook event Buy tickets

Comments

comments

Leave a Reply