Info from Facebook event:

PETDuo (Dancefield / Cause records / Brazil)
Jan Liefhebber (Highland Beats / Waalhalla)
Bas Mooy (Mord Records / Rotterdam)
Marc Straatmann &
Vincent aus dem Kamen (Schönes Wochenende)
Muska (Fever)

2nd Area

Odin (Chocolade)
Joenis (Nightshift)
Lucash, Trollface, Siphon & Jerba (FISSA)
Psix (Akkie Records)
D-Incredible

00:30 – 08:00

Tickets
€ 20,14 (excl. fee) Early birds
€ 20,15 (excl. fee) Early birds
€ 26,50 (excl. fee) Normal ticket

Waalhalla is al jaren de plek om het nieuwe jaar goed in te luiden! Helaas ditmaal wel de laatste keer aangezien ons pand in Juli 2015 tegen de vlakte gaat…. Maar wellicht al eerder… want deze nacht belooft het nodige schranz en stampwerk!! Go out with a bang!! Voor deze Final Edition hebben we samen met resident Jan Liefhebber een line up samengesteld waar je 2015 goed mee gaat beginnen!

Overweldigende muziek van house tot techno, zoals het hoort in Waalhalla! Deze nacht duurt tot in de vroege uurtjes want voor deze keer heeft zelfs de gemeente een uitzondering gemaakt en mogen we tot 08:00 uur door!!

PETDuo is het meest veelzijdige duo in de Techno scène. Dit Braziliaanse stel heeft over de hele wereld gedraaid, nadat ze begonnen zijn bij de duistere en meest intense dansvloeren van São Paulo. Als graag gezien en gehoord duo op Awakenings is Waalhalla erg blij deze techno helden tijdens Waalzinnig Nieuwjaar op het podium te hebben!

Bas Mooy, de geliefde Rotterdamse techno dj verbonden aan de ‘Strickly Techno’ feesten in zijn thuishaven reist stroomopwaarts naar Nijmegen! Al sinds jaren de toonaangevende factor binnen de Nederlandse Techno scène en nog geen tekenen om het rustiger aan te doen….

Jan Liefhebber is al sinds de eerste feestjes in Waalhalla betrokken bij de programmering en de profilering van Waalhalla als underground techno locatie! In de afgelopen jaren is het aantal draai uren in Waalhalla flink opgelopen en wellicht al gelijk aan zijn uren in Berlijnse Clubs als Tresor.

Marc Straatmann & Vincent aus dem Kamen zijn een van de grondleggers van de legendarische Schönes Wochenende events in Waalhalla! Vrienden voor het leven en dat hoor je in de scherpe minimal techno die deze heren ten tonele brengen.

Muska timmert behoorlijk aan de weg!
Muska zal dit keer met iets speciaals komen! Om het nieuwjaar in te luiden zal hij met zijn Machine het nodige samplewerk gaan verrichten. Diepe baslijnen, vadsige tonen en veel groove zijn key aspecten in deze set! Een zeker must om te checken en geniaal voor het goed luisterend oor. Tijdens feesten als Fever, Walk On of als het Metro Colectief heeft hij al menig dansvloer in beweging gezet, tijdens oud en nieuw verzorgd hij dan ook de kick of, be early…. rave late 😉

———–

De kleine zaal is ditmaal wederom het toneel van old skool HipHop naar Trap, Drum & Bass mayhem! Fissa is de crew die dit neerzet! En de Fissa crew die kennen de meeste Waalhalla gangers wel!

Bass, Beats, Hip-Hop, Trap, Dubstep en Drum & Bass. Een flinke mond vol aan genres zullen worden vertegenwoordigd in de kleine zaal!
De Fissacrew nam de programmering voor haar rekening en heeft twee grote talenten uit de Nijmeegse bass-scene gestrikt om er samen met de Fissa residents een spektakel van te maken.

Odin (Chocolade)
Odin is van alle muzikale markten thuis. De feesten van Chocolade in Merleyn lopen als een trein en laat Odin nou net een van de meest prominente residents van Chocolade zijn!
Dansbare bass-music staat centraal en Odin heeft de tunes en de ervaring om een zaal tot een dampende dansende menigte om te toveren.

Joenis (NIGHT SHIFT)
Ook de NIGHT SHIFT crew wordt gerepresent: Joenis heeft op eerdere edities van FISSA bewezen dat hij beschikt over een sublieme selectie beats. Dansen, dansen en nog meer dansen!

FISSA CREW
Lucash, Trollface, Siphon & Jerba (FISSA/DE LEEF)
Uit het niets was daar in het voorjaar van 2013 een nieuw bassfeest in Nijmegen.
Ontstaan uit een blik op de toekomst van dubstep doen deze mannen hun best om het beste van de hedendaagse future beats, dubstep, drum & bass en trap naar Nijmegen te halen.
Artiesten als Ganz, Plastician, Om Unit en N-Type waren al te gast bij de Fissa-avonden in Waalhalla. Dit keer zorgen de residents Siphon en Jerba voor je eerste dosis beats van 2015.
Lucash zal later in de nacht van zich laten horen door een combinatie van dubstep en future beats door de speakers te knallen. Trollface zie je in de vroege uurtjes achter the wheels of steel, iets met drums en dikke bass…

D-Incredible
Als er één man in Nijmegen een arsenaal aan vette hip-hop tunes en beats heeft dan is het deze Incredible selecta. Van oud naar nieuw en weer terug, flashbacks en blikken in de toekomst.

Psix (Akkie Records)
Keiharde, rauwe hip-hop. Niet voor pussies. Als organisator van Hiphop Fridayz heeft hij al meerdere legendarische rappers naar Nijmegen gehaalt. Zelf staat hij ook regelmatig bij ons achter de decks en dit keer ook weer paraat om het nieuwe jaar in te luiden!

steek je vuurwerk af en on your way to Waalhalla!

come early…. rave late 😉

view facebook event

Comments

comments