was successfully added to your cart.

NIMMA DANST DOOR

By 30 december 2014Geen categorie

December is bijna voorbij en het jaar loopt op zijn eind. Er wordt teruggeblikt op 2014 en goede voornemens voor 2015 worden gemaakt. Het aanbod aan oud en nieuw feestjes mag er zijn, en we hadden ook niet anders verwacht. We zagen dit jaar een hoop nieuwe gezichten in Nijmegen. Er werd uitgepakt tijdens de zomerfeesten, gedanst op zondag, gewinkeld in het Honig complex en er zwom een goudvis door de Merleyn. Planet Rose gaf Doornroosje een waardig afscheid en herrees met klasse in een nieuw gebouw. Drift zette wederom twee festivals neer waar we in Nijmegen trots op mogen zijn, en bewees met Herfstdrift dat de rek er nog lang niet uit is.

Met de komst van nieuwe initiatieven worden nieuwe doelgroepen aangesproken. Doelgroepen die misschien verschillen in leeftijd of achtergrond maar dezelfde liefde delen voor muziek. Zowel de oude garde als de nieuwkomers prijzen de gemoedelijke sfeer en dat maakt de feestjes in Nijmegen zo bijzonder. Dit gevoel leeft echter niet alleen op de dansvloer, maar ook achter de schermen. Organisatoren komen vaker bij elkaar over de vloer dan dat Jeff Mills in Nijmegen draait. Zo ontstond tijdens een van deze buitenechtelijke afspraakjes het idee van een gezamenlijke feestje.

Op nieuwjaarsdag zullen Drift, Subcultuur, Blauwdruk en Planet Rose de handen ineenslaan tijdens NIMMA DANST DOOR. Vanaf de vroege uurtjes dansen in de Brebl met Nijmeegse DJ’s, onder het genot van een heerlijk ontbijtje. Niet alleen een leuke after, maar ook een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Samen dansen, samen eten en samen genieten in Nijmegen. Het nieuwe jaar vier je met vrienden!

Facebook event Line-up

Nimma danst door

Comments

comments