was successfully added to your cart.

SMKMRKT Winter

By 30 oktober 2014Geen categorie

SMKMRKT luidt de winter officieel in

SMKMRKT is terug. Na een succesvolle eerste editie tijdens Hemelvaart luidt SMKMRKT op 20 & 21 december officieel de winter in bij de Vasim in Nijmegen. Een bonte verzameling aan originele marktkramers, mobiele eetkeukens, kunstzinnige ondernemers, live bands, dj’s en ander creatief talent komen samen op een moderne markt die plaats vindt binnen de inspirerende contouren van het industriële erfgoed.

Kerstinkopen doen
SMKMRKT Winter is een klassieke Duitse kerstmarkt, maar dan geheel 2.0: fraaie koopwaren, varken aan het spit, glühwein, knusse kampvuurtjes, goede muziek, stevige stampotten, hete choco, een lekker speciaal biertje en bovenal een uiterst goed gezelschap. Bezoekers hoeven zich dit jaar geen zorgen te maken over de kerstcadeaus, want op SMKMRKT kopen zij de origineelste presentjes voor familie en vrienden. Op de markt zijn namelijk een keur aan hoogwaardige producten te vinden die met veel zorg en liefde zijn geselecteerd. Mode, muziek, kunst, literatuur, curiosa, one of a kind producten, handgemaakt, nieuw of tweedehands. Van alles veel en enkel het beste.

smkmrkt sfeer

Wining & dining
Op SMKMRKT kan worden genoten van een uitgebreid assortiment aan ambachtelijk eten. Een diverse selectie mobiele keukens serveren hun lekkerste specialiteiten. Nieuw is het pop up restaurant van De Firma, waar mensen voor deze gelegenheid driegangen kunnen dineren met uitkijk over het fraaie Vasim terrein. Bij een winter SMKMRKT kunnen warme dranken zoals glühwein en hete choco natuurlijk niet ontbreken. Naast de reguliere bar wordt een van de tipi’s ingericht als wijnpaleis en kunnen vakkundig getapte kwaliteitsbiertjes bij Café Van Oud’s Speciaalbierenbar worden genuttigd.

Intieme concerten & kleine feestjes
In vier tipi’s biedt SMKMRKT een prikkelend programma in de vorm van intieme concerten en kleine feestjes. Een gebalanceerde mix van funky soul, snerpende saxofoons, warme jazzklanken en een ongedwongen sfeer vormen hier de ingrediënten voor een heerlijke avond. Daarnaast delen speciale verhalenvertellers hun bizarste verhalen. Dansen, luisteren, genieten en beleven in een relaxte setting.

Bourgondisch genieten
Samenvattend biedt SMKMRKT eind december twee volle dagen vertier voor iedereen die van bourgondisch genieten houdt. Dit in een winters jasje met veel warmte en gezelligheid. De openingstijden zijn op beide dagen van 15.00 tot 00.00. Tickets zijn €3,- en verkrijgbaar bij de dag kassa. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. SMKMRKT trapt de kerstvakantie af met een fijn evenement voor jong en oud.

SMKMRKT Winter
20 & 21 december 2014 | 15.00 – 00.00
Cultuurspinnerij de Vasim, Nijmegen
Entree 3 euro (kinderen tot 12 jaar gratis)

view Facebook event smkmrkt on facebook

 

Comments

comments